online магазин
начало
Oфсетовия печат още дълги години няма да има конкуренция при тиражи на 500 поради ниската си себестойност.

Богатата гама от хартии и картони с грамажи между 40 и 350г/кв.м. и многото довършителни процеси като голд печат, сухо преге, ламиниране и други които могат да се добавят върху него го правят предпочитан пред алтернативния дигитален печат.

С помощта на офсетовата технология се нанасят не само обикновени мастила, но и някои специални цветове като металикови или флуоресцентни, различни надпечатни и UV лакове и др.

За представянето и дистрибуцията на вашите стоки и услиги ние изработваме всички видове печатни изделия: списания, каталози, плакати, календари, брошури, флаери, етикети, картички, стикери, опаковки, и фирмени материали - визитки, бланки, папки, пликове, фактури, покани, кубчета и бележник-асистенти, картонени стелажи, подложки за сервиране, VIP карти, и други.

Поради широката гама продукти, които предлагама смятаме, че не правилно да се публикуват цени за готови продукти. На всеки клиент ще бъде калкулирана конкретна цена в зависимост от спецификацията на поръчката и сроковете за изпълнение!

Предлагаме пълната гама от довършителни процеси:
   - биговане;
   - лакиране;
   - шиене ;
   - лепене;
   - номерация;
   - щанцоване;
   - каширане;
   - твърда подвързия;
   - ламиниране и други.