online магазин
начало

Кухни по индивидуален проект

Кухнята е сърцето на всеки дом - там се събира цялото семейство

Статистиката сочи, че съвременният човек прекарва до 60% от времето си в кухнята - тук започва деня си - прави си закуска, посреща гости за вечеря, приготвя храна за цялото смейство. Независимо дали е обособена или приобщена към дневното пространство, модерна или класическа, най-важното е тя да бъде функционална и удобна за ползване.

Всичко това Ние от МСМ Принт постигаме с използването на богатия опит, който имаме в проектирането, прецизността в производството, широката гама качествени материали и обков, съвременната техника с която работим и не на последно място опита в подбора на подходящи аксесоари и уреди за увеличаване на функционалността.

Всяка нова кухня е предизвикателство да бъде проектирана и произведена. Уникалността на желанията на клиента и особеностите на всяко помещение изискват индивидуален подход и разбиране, което определя крайния резултат! Ние се стремим да създадем заедно с нашите клиенти красиви и практични кухни за всеки стил и начин на живот.

За улеснение на клиентите, МСМ Принт предлага електроуреди, мивки, смесители и аксесоари на Blanco, TEKA, Piramis, Ariston, Eurolux, Faber, Nardi, Whirlpool, Liebherr, Gorenje, Bosch и Siemens. Доставката на уредите се извършва заедно с кухнята и е безплатна за клиентите.

За повече информация посетете нашия он-лайн магазин:http://www.mcmprint.net/catalog/

Всички наши усилия са насочени да улесним клиентите си в избора на кухня според вкуса си, семейните традиции, мястото и финансовите си възможности.