online магазин
начало


Всички знаят къде се намира добрата аптека в квартала. Предлагането на комфортен начин за пазаруване, богат асортимент, оптимално излагане и съхранение на продуктите спомага за увеличаване потока от клиенти.

В законодателството на България и Европейски съюз има множество изисквания към реда, оборудването и организацията на работата в аптеките. Тези изисквания и необходимостта от бързо и лесно обслужване на клиентите довеждат до разполагане на лекарствата възможно най-близо до щанда за продажба, в ограничено пространство без пряк визуален контакт с клиента.

МСМ Принт проектира, произвежда, доставя и монтира аптечно обзавежадне с функционален дизайн с цел по-добро представяне, съхранение и организация на стоките във Вашата аптека.

Имаме удоволствието да Ви представим аптечно обзавеждане, с използването на което ще можете да поставите всеки продукт в аптеката на най-подходящото място.

Разработеното от нас обзавеждане е на базата на дългогодишен опит в производството на аптечно обзавеждане, като са взети предвид съвременните тенденции в аптечния бранш, законодателството и все по-големите изисквания на фармацевтите.

Използването на специализирани фармацевтични организационни шкафове на италианската фирма ICAS в различни големини Ви спестяват място и време, като Ви дават предимство за създаване на една успешна аптека. ВИЖ ГАЛЕРИЯ.

Съобразявайки се с настъпилата икономическа криза и стремежа на всички за ограничаване на разходите, Ние разработихме фармацевтични организационни шкафове собствено производство със значително по-ниски цени за съхранение на лекарствени средства по лекарско предписание, които спестяват ценно място и побират цялата рецептурна наличност.

Светещите дисплей на стелажите ще Ви позволят да предоставите рекламна площ на Вашите доставчици и по този начин да изисквате от тях различни бонуси.

Нашият екип Ви предлага:

- цялостни решения за аптеки с висока степен на функционалност.
- изготвяне на индивидуални проекти.
- готови модулни системи и нестандартно проектиране.
- 3D визуализация на проекта
- богат избор от материали.
- високо качество и професионализъм.
- кратки срокове на производство.
- гаранционно и следгаранционно обслужване.

Използваните материали са на водещи производители от Европа:


- KAINDL,
- SHELMAN,
- колекциите на EGGER
- WODEGO
- механизми HAFELE, FERRARI, BLUM, GRASS и др.

kaindl
egger
hafele
blumgrass